Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm gübre Mustafa Özdemir Muhammet Metin

Dortmund'da Ağasar Rüzgarı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Vakfı ve Avrupa Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenen ''Her Yönüyle Trabzon Etkinliği''nde Şalpazarı Belediyesinin açtığı Stantla yoğun ilgi görüyor.

Almanya'nın Dortmund kentinde gerçekleştirilmekte olan etkinliklerin ilk gününe yoğun katılım yaşandı. Şalpazarı Belediyesinin Yöresel kıyafetler ve Şalpazarı ve yaylalarını tanıtan fotoğraf sergisinin bulunduğu stant'ı ziyaret edenler arasında, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sireau, Trabzon Milletvekillerinden Salih Cora, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih Altınışık, ve çok sayıda milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ile gurbetçi vatandaşlar ziyaret ettiler.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.