Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Çanakkale Şehitlerini 101. Anma Programı Yapıldı.
Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Atatürk büstüne çelenk sunma ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Casino giriş sitemizden her türlü oyunlarını oynayabilirsiniz.







Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda, Şalpazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan ”Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 101.Yıldönümü Kutlama Programı” özel hazırlanmış etkinliklerle devam etti. Konuşmalar, Slayt Gösterileri, Orotoryo ve Mehmet Akif Ersoy’ un hayatını konu alan tiyatro gösterisi etkinlikleri yapıldı.







Şalpazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi Matematik Öğretmeni Ogün Bayraktar'ın, günün anlam ve önemini belirten yaptığı konuşmasında; ”Çanakkale Anma Gününün; bir milletin yeniden doğduğu gün olduğunu, Çanakkale Muharebesinin nasıl gerçekleştiğini, Türk Ordusunun kahramanca memleketini nasıl müdafaa ettiğini”, ifade etti. Programın sonunda Çanakkale Muharebesini anlatan bir film seyredildi.








Programın ardından, Sütpınar Mahallesi’ nden Şehit J. Astsb. Üçvş. Erdoğan Komut ve Geyikli Mahallesi’ nden Şehit Kom. Yrd. Fatih Tolga Özer’ in mezarları ziyaret edildi.



Programın bitimine müteakip; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, İlçe Kaymakam Cafer Sönmez ve beraberindekiler, Kaymakamlık tarafından hazırlanan yemek programına katıldılar. Yemek sonunda ahirete intikal etmiş şehit ve gazilerimize dua edildi. Ayrıca yemeğe katılan şehit ailelerine çeşitli hediyeler takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.



18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl Programına; İlçe Kaymakamı  Cafer Sönmez ve  Eşi Fatma Sönmez, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Akif Güngör, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır, Daire Amirleri,  Şehit Aileleri, Gaziler, Öğretmenler,  Öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.