Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Şalpazarı Haber

Çabuk'tan Ambulans Açıklaması

2015 yılından itibaren Şalpazarı 112 Acil Sağlık İstasyonunda hizmet veren paletli ambulansın Şalpazarı'nda alınarak Vakfıkebir 112 acil yardım istasyonuna götürülmesinin ardından vatandaşlardan gelen tepki üzerine, Paletli Anbulansın geri çekilmesi ile ilgili, AK Parti Şalpazarı ilçe başkanı Zeki Çabuk sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı..

Başkan Çabuk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Şalpazarı 112 Acil Serviste İki Yıldır Hiç Kullanılmayan Sağlık Bakanlığımızın Almış Olduğu Kararla Paletli Ambulansların Çağrı Gelen Noktaya İntikalinin Çok Zaman Aldığı,Kullanımının Hantal Olduğu Gittiği Güzergahta En Az 70-80 cm Kar Olması Gerektiğinden Ayrıca Paletli Ambulansın Kar Olmayan Yolda Karlı Alana Kadar Tır İle İntikal Etmesi Gerekmektedir Hal Böyle İken Bu Hantal Yapının Düzeltilmesi ve Hastalara Daha Erken Ulaşım Sağlanması,Hastaların Hastahaneye Daha Erken ve Rahat Gelebilmesi için 4.4)Dört çarpı Dört Anbulansları Şalpazarına Kazandırdık. Kazanan Yine Şalpazarı Oldu.Şalpazarı Yangın Yeri Yandı Bitti Kül Oldu Gibi Haber Yapanlar Şunu İyi Bilsinki Bundan Sonra 28 Şubat Süreci Gibi Basın Yolu İle ve Sokakta Dedikodu Yaparak İlçemize Ayar Vermeye Çalışanlar.

 ''BİZ ÖNCE ALLAH’a SONRA BU AZİZ MİLLETE GÜVENDİK. DURMAK YOK YOLA DEVAM''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.