Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Başkan Türkmen hibe ettiği cenaze nakil aracı teslim etti.
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın talebi üzerine, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen tarafında Şalpazarı'na hibe edilen tam donanımlı cenaze Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Şalpazarı Belediyesi’ne hibe ettiği 10 tekerlekli damperli kamyondan sonra birde tam donanımlı cenaze nakil aracı hibe etti. Bugün her iki araç için bir teslim töreni gerçekleştirildi. Her ülke için ayrı bir bağlantı yapısı olan 1xbet sitesi , giriş için buradan linkini sizlerle paylaşmamız için ortaklık programını kullanıyor.






Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı açılış konuşmasında; ''Bugün burada müjdeler vermek için, hayırlı işler yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Allah hayırlı işler yapmaya bizleri nasip etsin. 


Biliyorsunuz birkaç gün önce ilçemizde yoğun yağışlar sebebiyle sel felaketleri sonucu bir can kaybımız var. 13 Tane mahallemizde de önemli hasarlar var. Can kaybı olan Ifakat Çoban teyzemize Allah rahmet eylesin diyorum. Rabbi bu gibi sınavlarla bizi sınamasın. Yine iki ay önce ilçemizde arka arkaya şehitler oldu. Onlara da Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. 


Ahmet Çabuk'lar, Rıfkı Bektaş'lar, Hilmi Türkmen'ler onlar bizim evlatlarımız. Onlar diyorki Şalpazarı birtane, Şalpazarı için varız, Şalpazarı için elele olacağız diyorlar. Ben herdafasında yanlarına gitiğimde başkanım şuna ihtiyacım var dediğimde, Başkanım Şalpazarı için ne istiyorsan varız diyorlar. Allah onları var etsin. Başımızdan eksik etmesin. 


Öğrencilerimize, gençlerimize, büyüklerimize hizmet etmek üzere bitane gençlik merkezi yapıyoruz. 17 Temmuz önümüzdeki pazar günü sn Bakanımızın ve milletvekillerimizin katılacağı ve Üsküdar Belediyesiyle temelini birlikte atcağımız gençlik merkezine hepinizi davet ediyorum. Orada tüm Şalpazarlılar davetli değil görevliler. Orda Dernek başkanlarımızın tamamı, orada muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimizn tamamı görevli. Çünkü büyüklerimizi eniyi şekilde ağırlayıp uğurlaycağız inşallah. 


Çok kıymetli davetliler. Biliyorsunuz Hilmi Türkmen bizim evladımız. Ama Hilmi Türkmen demek Üsküdar demek. Üsküdar demek İstanbul demek. İstanbul demek Türkiye demek, Hilmi Türkmen demek Şalpazarı'na yol demek, su demek, cenaze aracı demek, kamyon demek, Şalpazarı’nın her şeyi demek. Biz onlara güveniyoruz. Biz sözlerimizi verirken, sayın başkanlarımızı dikkate alarak verdik. Onlar iyi ki var. Onlar var ki, Rabbim bize sizlere hizmet vermeyi fırsat verecek inşallah. Hilmi Türkmen başkanımızın geçtiğimiz sel felaketinde bizlere maddi ve manavi destekleri oldu. Şalpazarı'nda ki gençlik merkezinin maiyeti iki buçuk trilyon. Üsküdar belediye başkanımız olmasyadı Şalpazarı'nın bu imkanları elde etme imkanı varmıydı. 


Şalpazarı Belediye Başkanı farklı parti, Üsküdar Belediye Başkanı farklı parti. Bakın burada birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz söz konusu. Onun için bu hizmetleri bize veriyor.


Tüm Şalpazarlı'ların istediklerini yerine getiremeyebilir, ama ben biliyorum ki dörtyüz'ün üzerinde ki Şalpazarlı Üsküdar da iş imkanı elde etti. İyiki varsın başkanım Allah seni başımızdan eksik etmesin'' dedi.






Rıfkı Bektaş'ta yaptığı konuşmasında ''Siz sevgili Şalpazarlı hemşehrilerimiz biz sizin içinizden çıkan insanlarız. Biz buraya destek verceğiz, fakat siz de gurbetteki kardeşlerimiz olarak İstanbul da ve diğer şehirde ki siyasetçi kardeşlerinize destek vermeniz lazım, onların yanında bulunup yüceltmeniz lazım ki onlarda buraya hizmetle geri dönsünler. İşte bir belediye başkanı olarak Hilmi başkanımzın yaptıkları ortada, böyle nice Hilmi başkanlar çıkarmamız lazım, hatta başbakanlar, Cumhurbaşkanları çıkarmamız lazım, ben buna inanıyorum Şalpazarı'nda bu var. Ben bu gücü Şalpazarı'nda hissediorum, hem burda hem de gurbette desteklerinizi hemşehirilerinizeden esirgemeyin diyorum'' dedi. 








Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen de yaptığı konuşmada şunları söyledi: ''Şalpazarı, Ağasar bizim herşeyimiz, biz bu toprakların evladıyız, insan doğup büyüdüğü yeri asla unutmamalı, eğer insansa, ama insan değilse bilmiyorum neyaparsa yapsın, ama eğer biz bu topraklarda doğmuş, çocukluğumuz, gençliğimiz, bugünlerimizi borçu olduğumuz bu coğrafyayı, bu memleketimizi unutursak doğrusu birgün de biz de unutuluruz. Bu görevler, bu makamlar, bu mevkiler gelip geçici,  insan ömrü de böyle, ömürümüz de bugün var yarın yok, kimin yarına çıkacağı da belli değil, bu araca yarın kimin bineceği, kimin  bu arçala yolculuk yapacağı belli değil. Ama bizim için belli olan, önemli olan ve mutlak bir gerçek var,  herşey geçici baki olan hoş bir seda, hoş bir ses, hoş bir hatırlamaktır. Yarın öbürgün bu şehirde bir belediye başkanı, bir ilçe başkanı, bir müdür, bir hoca vardı, bir dostumuz, bir hemşehrimiz vardı, bir esnafımız vardı, bir tüccarımzı vardı Allah ondan razı olsun, ne iyi insandı dedirtmek, öyle hatırlanmak, inanın herşeye bedel, herçektiğiniz yorgunluk, işte tamda ozaman adeta unutur gidersiniz.   


Allah nasip etmiş, bu güzel İlçeden bir kardeşiniz bir evladınız olarak önemli bir görev üstlenmişiz. Bu şehrimize de hizmet etmek istiyoruz. Bunların maddi anlamda ciddi külfetleri var ama helali hoş olsun. Şehrimize, gençlerimize, çocuklarımıza, hanım kardeşlerimize, engellilerimize hizmet etmek istiyoruz. İstiyoruz ki Şalpazarılı hemşehrilerimizin hayat kalitesi yaşam standardı biraz yükselsin. Biz burada bir kişiye, özel bir vatandaşın özel menfaatine iş yapamayız. Toplumun menfeati, kamunun yararı varsa biz orda olmalıyız. Kültür merkezi de öyledir, bu araçlar da öyledir. Köylerimizde yaptığımız camilere, mezarlıkları, yollara yaptığımız hizmetlerde katkılarda hepsinin tek amacı vardır. Allah rızası için, bu güzel insanlarımıza hizmet etmek.


Daha mütevazi bir tören bekliyordum. Gerçekten mahçup da oldum. Bu kadar bu işi büyütmüş oldunuz. Bize sadece dua edin. İşimiz zordur ama bizler de sizlerin saf ve temiz kalpli insanların dualarıyla ayakta duruyoruz. Bugün teslimini yapacağımız araçlarımız Şalpazarı’na hayırlı uğurlu olsun. Biz Ağasar aşığıyız, bu aşkımızı kimse söndürmez, hani diyoruzya hani iyiki Üsküdar var, iyiki Ağasar var, iyiki Şalpazarı var, iyiki varsınız” dedi.


Yapılan protokol konuşmalarının ardında Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen her iki aracın anahtarlarını başkan Kurukız'a teslim etti.



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.