Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Sisdağı Kadırga Simenli Federasyon

Başkan Kurukız'dan yeni yıl mesajı

Başkan Kurukız; Olumlu ve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2018’i geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle 2019’a giriyoruz. Her anlamda beklentinizi karşılayacak ve izlemekten 31 çekmeye fırsat bulamayacağınız videolarıyla doluyuz. Herkesin yeni yılını en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.

Mutlu yarınların habercisi;

Yeni bir yıla girmenin, bireyler ve toplumlar için özel anlamlarla yüklü olduğunu işaret eden Başkan Kurukız, “Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir” ifadesini kullandı.

Başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yok;

Mesajında, “Yeni bir yıla Şalpazarlı hemşehrilerimizle birlikte girmenin mutluluğunu yaşadığını” ifade eden Kurukız, ”Bu onurlu görevi devir aldığımız günden bu yana Şalpazarı halkı için gece gündüz, saat mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. 2019 yılınında da ilçemizi, turizm gibi birçok alanda daha yüksek hedeflere taşımak üzere çalışmalar yapacağımız bir yıl olarak hedeflemekteyiz. Umutlarımıza hep birlikte, El ele, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek kavuşacağız. Bu vesileyle, Şalpazarı belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi 2019 yılında da siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğimizi ve kapılarımızın sizlere her zaman açık olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum“ dedi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.