Öne Çıkanlar vefat Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice

Atatürk Ortaokulu Robotik Kodlama Sınıfının açılışı yapıldı

Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen'in destekleriyle Şalpazarı Atatürk Ortaokulu’a kazandırılan Robotik  Kodlama Sınıfının açılış yapıldı.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkman, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Sri Lanka fahri konsolosu Atilla Ataman, Rize R.T.Ü Rektörü Hüseyin Kahraman, AK Parti İlçe başkanı Zeki Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Okul müdürleri, Daire Amirleri ve bazı Mahalle Muhtarları'nın katıldığı ''Robotik Kodlama Sınıfının aşılışı yapıldı.

Atatürk Ortaokulu’ndaki açılış töreninin ardından, Başkan Hilmi Türkmen yapımında büyük desteği olan Şalpazarı Meslek Yüksek okulu binasının gezerek incelemede bulundu. Daha sonra yine yapımına destek olacağı, kız yurdu olarak düşünülen Diyanet vakfı binasının Plan ve Projesini İncelemede bulunduktan sonra Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı yeni Belediye hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kurukız'da Başkan Türkmen'e İlçemize yapmış oldu desteklerinden dolayı teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.