Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Ağasar Deresi üzerinde veranda yapıldı

Ağasar Deresi üzerinde ki Güdün Mahalle Sapağına vatandaşların zaman zaman durup fotoğraf çektirdikleri şelalenin yanında veranda yapıldı

Güdün Mahallesi Muhtarı Veysel Diner'in girişimleri sonucu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bilhassa yaz aylarında yoldan geçen vatandaşların ailesiyle birlikte oturup piknik yapabilmeleri için veranda yapıldı.

Güdün mahallesi Muhtarı Veysel Diner, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamda; Konum olarak güzel bir yer, daha önceden Orman Bölge müdürlüğümüzce bir çeşme yapılmıştı, yoldan gelip geçen vatandaşlarımız durarak hemen yanı başında bulunan şelalede fotoğraf çektiriyor. Yer müsait, bizde güzel olacağını düşünerek arkadaşlarla böyle bir karar alarak Orman Bölge Müdürlüğümüze girişimde bulunduk. Oturmak için bir varenda yaptık çevresini çevriredik. Şimdi ön kısmındaki yolu da asfaltmasını yaptırmayı planlıyoruz. Burda başta Orman Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.