Öne Çıkanlar şalpazarı kaymakamlığı Zeki Çabuk sermaye Tuzlaspor Orhan Gümrükçüoğlu

Acısu Hıdırellez Bahar Şenliği yapıldı.
Yağan yağmura rağmen çevre İl ve İlçelerden yoğun katılımın olduğu Geleneksel 25. Acısu Hıdırellez Bahar Şenliğinin yapıldı. 

Şenliğe katılan misafirlere yayık ayranı, un helvası, kara lahana sarması, bişi, kekşek gibi yöresel  yemek ikramında bulunuldu.

Bal Yarışması Düzenlendi;
Şalpazarı Belediyesi tarafından ilçenin tanıtıma katkı sağlamak amacıyla İlçe de kayıtlı Bal üreticileri arasında yapılan derecelendirme sonuc ilk üçe giren arıcılara altı ödülü verildi.

Yılın Annesine hediyesi verildi;
Anneler günü münasebetiyle yılın Annesi seçilen Geyikli Yeni mahalleden, Şehit Murat Göce'nin annesi Fatma Göce'ye hediyesi verildi. Ayrıca Şenliğe katılan kadınlara Karanfil dağıtıldı.
Acısu Hıdırellez Şenliklerine, Trabzon Ak Patri Milletvekili Av. Salih Cora, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, STK üyeleri, Siyasi parti temsilcileri ile Çevre ilçelerden ve diğer İllerde yaşayan çok sayıda gurbetçi vatandaşlar katıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.