Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar ŞALFED

20. Göllüalan Şenliği yapıldı
Sinlice Mahalle Muhtarlığı ve Sinlice Derneğinin tarafından her yıl düzenlenen Göllüalan şenliğinin binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirldi.

Bu yıl 20. si düzenlenen Göllü alan Şenliğinde, Şenlik alanındaki tezgak kuran esnafların tek sıra halinde açtıkları sergiyle geçtiğimiz yıllara göre daha bir organize olduğu gözlerden kaçmazken Sabahın erken saatlerinden Göllüalan’a gelen binlerce kişi ünlü sanatçı Sait Uçar ve yöresel sanatçı ve kemçeciler eşliğinde horon oynayıp doyasıya eğlendi.

Göllüalan Şenliği’ne Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu İşadamı Atilla Ataman ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı spor başkanı Cevat Özdemir, ÇORUH EDAŞ Şalpazarı ilçe işletme şefi Oğuzhan Karabayır, Şalpazarı Orman İşletme Şefi Emrah Karaalan, çok sayıda STK temsilcilerinin katıldı.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.