Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga İlçe

Yol çalışmasında soru işaretleri..

1987 yılında hizmete girmiş olan Şalpazarı-Beşikdüzü karayolunda bugüne kadar en kapsamlı asfaltlama çalışması devam ediyor. Daha önce sizlere ilettiğimiz gibi yolda tehlike arz eden bazı burunlar tıraşlandı, bazı yerlere istinat duvarları inşa edildi, yol kenarlarında su birikintisine sebep olan bazı yerlere menfez kondu. 

Ancak ilçe sakinleri sıcak asfalt dökülen bölümlerin son derece sağlıksız ve engebeli olduğunu, hâttâ arabaların aks kırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade ederken, şerit çekildiğini de görünce üzerine düzgün zemin için gerekli asfaltın dökülmeyeceğinden ve bu şekilde bırakılacağından endişe ediyorlar.

 

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar, “yolun üzerine düzgün bir zemin için son bir kat daha asfalt döküleceğini sanıyorduk. Fakat şerit çekilince kafamızda soru işaretleri oluştu. Bu haliyle bırakılırsa çok kötü olur. Hiçbir yerde bu kadar kötü bir asfalt yok. Yetkililerden en kısa zamanda bir açıklama bekliyoruz” dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 12 yıl önce

özellikle o yoldan ekmek yiyen şoför esnafı arkadaşlarımız birer dilekçeyle bir müfettiş isteyebilirler, bu şartlarda hak edişler nasıl veriliyor anlamak zor tabii

Avatar
Ahağasar 12 yıl önce

DAha öncede asfaltlama yapılırken yazmıştık bu kadar ciddiyetsiz iş olma hiç bir önelme yok bir anda yolda giderken resmen yol bitiyor ve adamlar 300 m tek şerit daha sonrada diğer şeriti yapıyorlar Allah aşkına böyle asflat nerede görüldü ? Ortda birleşme noktası bırakılıyor orayada beyaz boya sürünce sanki orta sorunsuz gibi görülüyor ama yapılan iş temiz değil. Ama bize müdtehak bu yolda biter ondan sonra teslim alşma yapılır eyvah yine geç kaldık deriz...

Avatar
zeki yılmaz 12 yıl önce

Bu konuda bende rahatsızlık duyuyorum hergün kullandığım yol asfaltın zaman zaman 4-5 cm kalınlığında olduğunu gördüm resimlerde görülüyor zaten böyle bir asfalt olmaz. yapılan masrafa ve harcanan zamana yazık. Hiç yapmasınlar daha iyi. Bu asfaltın ömrü ne kadar olacak. bu konuda yapılan çalışmalarda yetkililerin takipçisi olmasını rica ediyorum. Biz bunları hak etmiyoruz ... saygılarımla.

Avatar
Hüsamettin Bayraktar 12 yıl önce

Bu yazdıklarınıza katılıyorum yetkilileri kınıyorum lütfen ısı ciddiye almalilar bizler ağasarlilar olarak rica ediyoruz işi işlerini ciddiye alsınlar bizler can ve mal kaybi bedeli odettirmesinler insan hayatı önemli saygılar

Avatar
sezgin özdin 12 yıl önce

tonya yolu ile birlikte başlanılan ilçemiz yolundaki bu çalışma gerçekten çok sağlıksız ve gelişigüzel olarak yapılmakta.geçen hafta arabamla tonyaya gittim ve iki yol arasındaki farkı çok net gördüm.burda bile şalpazarına verilen değer bizleri üzdü..kontrol mühendislerinin tonya yolunu görüp vicdani bir muhasebe yapmalarını rica ediyorum..