Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Yoğun katılımın olduğu Acısu Hıdrellez Şenliği yapıldı.
Hıdrellez Kültür ve Bahar bayramı Şenliğine katılan misafir ve vatandaşlar, Ali Tarhan, Yeşim Civelek, Çayan Hüseyin, Aydın Güner ve Yamaç'ın sahne alarak coşturdu hem eğlendirdi. Şalpazarı Belediyesi tarafından yöresel yemeklerden Keşkek, Yağlı bişi, Ayran ve Mısır unu helvası ikramı edildi.

Ağasarın balı yarışmasında ise balın akışkan glikoz gibi değerlerini baz alınarak yapılan bal yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncüyü seçmekte oldukça zorlanıldı. Hepsi birbirinden kaliteli olan ballarda yapılan değerlendirme sonucu birinci seçilen balın sahibi Kuzuluk Mahallesi'nden Abdullah Tok 1 tam altınla ödüllendirildi. 

Şenliğe, MHP Trabzon milletvekili adayları Koray Aydın, Hikmet Yılmaz ve Yavuz Aydın, AK Parti Milletvekili adayları Süleyman Soylu, Salih Cora, CHP Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Av.Haluk Pekşen,Trabzon büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,  Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, CHP  Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, MHP  Şalpazarı İlçe Başkanı Pirağa Yaşar, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, ŞALFED  Başkanı Semih Durmuş, çok sayıda siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldılar.

Haber: Ali Dursun / Şalpazarı Haber
banner124
Anahtar Kelimeler:
şalpazarı.ağasar.acısu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.