Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Vali Kızılcık'tan Karagül'e taziye ziyareti.
Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık, Pazartesi günü vefat eden Tv Net ve Yenişafak Gazetesi genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül’ün babası Hüseyin Karagül’ün ailesine taziyede bulunmak için Şalpazarı İlçesi Sinlice köyüne geldi.

İlçe kaymakamı Zihni Yıldızhan İle beraber cenaze evine taziyede bulundu. Taziye için gelmiş olduğu Şalpazarı’ında esnaf ziyaretinde bulundu ve yol üzerindeki Şıhkıranı Dağ tesislerinde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek ilçeden ayrıldı.

Ziyaret sırasında Vali Kızılcık’a Şalpazarı Belediye başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye başkanı Muzaffer Türkmen, Garnizon Komutanı Selahattin Ural ve İlçe emniyet amiri Ferda Yılmaz, AKP İlçe başkanı Metin Günay, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.