Öne Çıkanlar Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği köy Zehra Sayal Belen Coronavirüs

Vakfıkebir'de Trafik kazası..
Akşam saat 20:30 civarında Vakfıkebir ilçesine bağlı Körfez Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Beşikdüzü istikametinden Vakfıkebir istikametine gitmekte olan Veysel Pala'nın (36) kullandığı 61 PE 964 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Şalpazarı Pelitçik köyünden Kadir Kurtkaya (23) yönetimindeki 61 PE 205 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile 61 PE 964 plakalı araçta bulunan sürücü Veysel Pala ve 2 yaşındaki oğlu Talha Eren Pala, 61 PE 205 plakalı araç sürücü Kadir Kurtkaya, Hüseyin Kurtkaya ve Sevgi Kurtkaya yaralandı.

Kadir Kurtkaya'dan kaza ile ilgili aldığımız bilgiye göre 61 PE 205 plakalı aracı ile annesinin rahatsızlanması sonucu Vakfıkebir Devlet hastanesine götürdü. Hastane dönüşünde Vakfıkebir ilçesine bağlı Körfez Mahallesinde (Gözde Petrol önünde) karşı yönden gelen Veysel Pala'nın kulandığı 61 PE 964 Plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. 61 PE 964 Plakalı aracın sürücüsü Veysel Pala'nın araçta bulunan bebek ile ilgilendiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği bildirildi.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şalpazarı Haber 12 yıl önce

Kazada yaralanan Kadir Kurtkaya. Sevgi Kurtkaya. Hüseyin Kurt Kaya. Veysel ve Talha Eren Pala Ailesine geçmiş olsun acil şifalar dileriz..

Şalpazarı Haber Ekibi..