Öne Çıkanlar işçi alımı Ali Osman Çakır Ali Bayram Fevzi Atar Uğur İmamoğlu

Ulu Önder Atatürk Törenlerle Anıldı.
Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma töreni, Saat 09:05 geçe bayrak töreni,(2) dakikalık saygı duruşu ve resmi araçlardan siren sesleri çalınarak, İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız göklere çekildi. İstiklal Marşımızın ikinci kıtasının söylenmesi süresince bayrağımız ağır ağır yarıya indirildi.

Ayrıca saygı duruşu ile yakılan meşalelerin yanlarında iki öğrencimiz saygı nöbeti tuttular.

Çelenk sunma programının da bitmesiyle tören sona erdi.

Şalpazarı Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Halktan arzu edenler'in Atatürk anıtına Çelenk sunumu ile program sona erdi.

Anma töreni 11 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 09:30'da Atatürk Ortaokulu konferans salonunda yapılacaktır.

10 Kasım Atatürk'ü Anma programına, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Garnizon Komutan Vekili Serkan Özdemir, Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.