Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Turgut Kahraman Yeniden Aday



Merkezi Trabzon’da bulunan Şalpazarlılar dernek başkanı Turgut Kahraman Şalpazarı AK Parti ilçe başkanlık seçimi sonucunda Şalpazarı ilçe başkanlığını kazanan Metin Günay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Metin Günay da Turgut Kahraman’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek Şalpazarı için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

 

Şalpazarlılar Derneği Başkanı Turgut Kahraman’a 25.03.2012 tarihindeki kongrede aday olup olmayacağını sorduğumuzda “Allah nasip ederse yönetim kurulu ile almış olduğumuz karar doğrultusunda bir dönem daha adayız. Ancak demokrasiyle yönetilen bir ülkede yaşıyoruz. Derneğimizde de her üye başkan adayı ve başkan olma hakkına sahiptir. Eğer aday çıkar ve kazanırsa biz de sandıktan çıkan sonuca saygı duyar, kendilerine başarılar dileriz” şeklinde cevap verdi.

Başkan Kahraman daha sonra özetle şu açıklamalarda bulundu. “Derneğimizin amaçları doğrultusunda her zaman eğitimi ön plana çıkararak kaliteden taviz vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Öğrenci kardeşlerimize verdiğimiz burs sayısını arttırarak devam ettirmek amacındayız. Üyelerimizin desteğiyle derneğimizin kendi binasını almasına çalışacağız. Ağasar’da doğdum, Ağasar’da öleceğim. Bu kültüre sahip çıkılsın, özellikle gurbetteki hemşehrilerimiz yaz mevsiminde ilçemize gelirken yanlarında birilerini getirsin ve kültürümüzü onlara anlatsın istiyorum.

Haber: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ersin 12 yıl önce

Bir yanlıs anlasılma olsa gerek ...yer mekan ve deklarasyon...!