Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Trabzon'da Büyük Kahvaltı
Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bugün düzenlemiş olduğu kahvaltı, saat 10:00'da başladı ve 15:00'de sona erdi.

Yapılan kahvaltı'dan sonra istişare toplatısında, yapıldı ve 23 Mart 2014 Tarihinde yapılacak olan dernek kongresi ve 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimleri ve Şalpazarı'nın sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı ve Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız, CHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Ünal Özen, SP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Ahmet Kıran, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Gülay, Eski MHP Şalpazarı İlçe Başkanı ve MHP Trabzon Büyükşehir Meclis üyesi adayı Hasan Karabayır, çok sayıda köy muhtarı ile dernek üyeleri katıldılar.

Yapılan konuşmalarda birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapıldı. Seçimi kim kazanırsa kazansın, asıl kazananın Şalpazarı olması gerektiği 
ve Şalpazarı'nın kişisel çekişmelerle kaybedecek zamanı olmadığı dile getirildi.














banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.