Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın İskender Bulan

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1100 kişiye iftar verdi.
İftar yemeğine katılmak üzere saat 19:00 sularında Şalpazarı'na gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri, bazı Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar çarşı girişinde karşıladılar.

Şalpazarı Belediyesini de ziyaret eden Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Başkanı Refik Kurukız ile birsüre sohbet ettikten sonra iftar yemeğine katılmak için okul bahçesine geçti.

Okul bahçesinde vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmasında; Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçim'den alnımızın akı ile çıkmak istiyoruz. Şalpazarı'nın önde gelen ilçeler arasında olduğunu belirten
Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bunun için de bu corafya da yaşayan vatandaşlarımız yanında olmamızı devamlılık hale getirmeliyiz dedi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yeni kurulduğunu, zamana ihtiyaçlarının olduğunu ve bütün imkanlarımızla hizmetinizde olacağız dedi.

Kadırga Derneği Başkanı Mahmut Uzun, Kadırga da heryıl geleneksel olarak yapılan Otçu şenliği için Kadırga gidecek olan vatandaşların rahat bir ulaşım sağlayabilmesi için yolların düzenlemesi yapılmasını istedi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da şenlik öncesinde bu yolların düzenlenmesi yolların Kadırgaya bağlanan kısımlarda alt yapı eksikliği olan büz ve diğerlerinin  en kısa zamanda giderilmesi için gerekli yerlere bildirdi oluşacak ekibin de Kadırga Dernek Başkanı Mahmut Uzun yanlarında bulunacağını belirtti.

Yemekten sonra AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Başkan Gümrükçüoğlu`ndan, Şalpazarı İmam Hatip Lisesi yolunun asfaltlanması ve çevre düzenlemesi ile 112 Acil Servis İstasyonu ve Mahallelerdeki Sağlık Evlerine personel taleplerinde bulundu.

Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İftar yemeğinden sonra çay ocağı önünde vatandaşlarla çay içerek birsüre sohbet ettikten sonra Şalpazarı`ndan ayrıldı.


















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.