Öne Çıkanlar Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği

Temiz Çevre Temiz Toplum.

Şalpazarı Belediyesince kısmi Kanalizasyon ve İstinat duvarı çalışmaların'da Ağasar deresinin bir kolu olan Sugören Deresi sel taşkını koruma ve kanalizasyon yapım'ı tamamlanması ile binalar'dan akan Knalizasyon ve atık suların tamamı bu akarlara bağlandı.

Yaklaşık 155.00. liraya malolan bu proje'nin tamamlanması ile Dereye akan kanalizasyon ve atık suların Kanalizasyon'a bağlanarak derelerin kirlenmesi önlenmiş oldu.

Belediye Başkanı Fehmi Cengiz yapmış olduğu açıklamda; Bu Proje'de başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ile katkılarından dolayı emeği geçen herkesi teşekkür etti.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.