Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Taşlar tehlike saçıyor.
Şalpazarı-Acısu karayolunun Güdün Mahallesi altında yola düşen ve yolun bir bölümünü trafiğe kapatan taşlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. 

Vatandaşlar sitemizi arayarak gösterdikleri tepkilerde; "Yola düşen kaya parçaları nedeniyle Karayolları önlem aldı. Fakat aradan yaklaşık dört ay geçtiği halde yol hala temizlenmedi. Düşen kayaların bulunduğu alan virajlı bir bölge. Yağışlı havalarda aniden kopacak taşların araçların önüne ya da üzerine düşerek büyük bir tehlike oluşturuyor.  Bu kayaların temizlenmesi için illa ki kaza veya can kaybı mı olması gerekiyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Ve bir an önce yolun temizlenmesini istiyoruz” dediler.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar uçar 9 yıl önce

Bildiğiniz gibi bende daha önce bu kaya parçalarının tehlike arz ettiğini yazmıştım karayollarini ve salpazari belediye yetkililerini göreve davet etmiştim ama 4 aydır bir çözümün olmadığını birkez daha gördük şalpazarı insanının bunu zamanı geldiğinde değerlendireceğinden hiç kuşkusuz olmasın