Öne Çıkanlar Erol Yanık Büyükşehir Yusuf Yazıcı Yeşilyurt Burdur Müftülüğü

Tarihi köprünün yolu açılıyor.


Şalpazarı Belediyesi şehir içi sokakları genişletmeye devam ediyor. Kireç Mahallesi Hürriyet Meydanı ile Cami Sokak arasında bağlantıyı sağlayan ara genişlemesi için Mehmet Atalar ve Hüseyin Albayrak adına kayıtlı olan üç katlı bina Belediye Encümenince 06.12.2011 tarihinde 79.560.00 TL'ye kamulaştırılmış idi. Mehmet Atalar ‘ın binayı boşaltmasının ardından Belediye ekiplerince binanın yıkımına başlandı.

Ayrıca Kireç Mahallesi ile Dereköy Mahallesini birbirine bağlayan ve iki mahalle arasında ilk geçit özelliği taşıyan eski tarihi köprünün yolu da yıkım tamamlandıktan sonra artık araç trafiğine rahatlıkla izin verebilecek duruma getirilmiş olacak.

Labirent gibi olan İlçe Merkezinde yıkımı yapılacak olan daha çok bina olduğunu vurgulayan başkan Cengiz, imkânlar ölçüsünde ilçeyi yaşanır rahat bir ortama getireceklerini söyledi.  






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen 12 yıl önce

Bu hizmetler alkışlanır sevgili hocam size verdiğimiz oyların hakkını veriyorsunuz.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

eskiden özellikle çarşamba günü çarşımız çok kalabalık olurdu.her cadde her sokak insan kaynardı.gidiş gelişlerde zorluk çekerdik bırakın arabayla gidiş gelişi.sn başkanımızın bu konudaki kamulaştırma çalışmalarını dikkatle ve takdire şayan bir şekilde izlemekteyim.bu gibi çalışmaların devam etmesini bekliyor ve diliyorum.hayırlı olsun araçlarımız rahatlıkla her sokak başından dönerek yoluna devam edebilecek..tebrikler sn başkanım,tebrikler emeği geçenler...