Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Targel Projesi Hakkında Muhtarlara Brifing Verildi.



Brifinge katılan muhtarlara, köylere gelecek personelin rahat bir ortamda çalışabilmesinin sağlanması, kullanılacak olan demirbaş eşya adı verilen malzemenin sağlanması, personelin ısınma sorunlarının giderilmesi konularda ayrıntılı açıklamalarda bulunuldu.

 



Şalpazarı köylerinde hayvancılığı kalkındırmak ve tarımsal faaliyetlerde bulunmak doğrultusunda beş merkez oluşturuldu. Kaymakam Cevdet Bakkal, kendisinin de bu yörenin çocuğu olduğunu ve köylerimizde yaşayan vatandaşların sorunlarını kendi sorunu olarak gördüğünü söyleyerek “çözüm için ne gerekiyorsa birlikte yapalım” dedi.

 



Tarım ilçe müdürlüğü tarafından oluşturulan merkezler şunlar:

 

1.Üzümözü köyü merkez, Akçiriş ve Çarlaklı köyleri

2.Düzköy merkez, Karakaya, Gölkiriş ve Kasımağzı

3.Doğancı merkez, Sayfançatak, Dorukkiriş, Çamlıca ve Kuzuluk,

4.Sütpınar merkez, Simenli, Sinlice ve Gökçeköy,

5.Geyikli merkez, Pelitçik ve Güdün köyleri.

 

Buralara ilçe tarım müdürlüğü tarafından atanan personel haftanın iki günü bu merkezlerde kalacak ve köylü ile iç içe sorunların çözümüne yardımcı olacaklar. 

Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.