Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

SYDV'nın yeni elemanları işe başladı..


Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 01.10.2012 Tarihinde işe başlayan üç elemanı tanıyalım.

Özmen Sağlam;
23.05..1982.Trabzon Şalpazarı doğumlu. İlkokulu Şalpazarın'da, orta ve Liseyi Trabzon İmam hatip lisesinde, yüksek okul'u Muğla Turizm otel işletmeciliği okudu daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümü mezunu olan Özmen Sağlam Şalpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı'nda Sosyal İnceleme görevlisi olarak görev'e başladı.

Dilek Yıldırım;
13.03.1987 Şalpazarı doğumlu İlkokulu, Ortaokulu ve Liseyi Şalpazarında okudu Anadolu Ünivesitesi İşletme mezunu olan Dilek Yıldırım Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı'nda Sosyal İnceleme görevlisi olarak görev'e başladı.


Mustafa Usta;
28.10.1982 Şalpazarı doğdu, İlk Okulu Şalpazarında okudu. Orta okul ve Liseyi Bursa Tophane Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar Donanım Bölümü'nü mezunu olan Mustafa Usta Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Büro görevlisi olarak görev'e başladı.





Haber: Mustafa Özcan..



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tugrul koc 12 yıl önce

burdan oncelıkle cok sevdgıım abımlere ıs hayatında basarılar dılerım cok sevındım ve sınıf arkadasıma dılek hanıma hyırlı olsun ve basarıların devemnı dılerım cok sevındım