Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Sisdağı'nda Yayla Evlerini Soydular...
Sis Dağı'nda bulunan Kireçhane Obasında kış mevsimi olması dolayısıyla boş kalan yayla evlerinin kapıları ve pencereleri zorla açılarak evde ki değerli eşyaları çaldılar.

Edinilen bilgiye göre Geyikli Yeni mahalle eski Muhtarlarından İbrahim Taşkın Sis Dağından dönerken bir evin kapısının açık olduğunu farketti. İbrahim Taşkın'ın kapısı aşık olan ev sahiblerine haber verenesinin ardından, Kireçhane Obasına gelen vatandaşlar toplam 8 tane evin kapılarının açık olduğunu gördüler.

Yapılan incelemeler sonunda kapıları açılan evlerden televizyon, bakır eşyalar ve ağaç kesme motoru gibi eşyaların çalındığını ayrıca evlerde bulunan tüm eşyaların da dağıtıldığını gördüler.

Geyikli Mahalle Muhtarı Mustafa Demirbaş yaşanan hırsızlık olayında, Emniyet güçlerine haber vermesi ile bugün Trabzon’dan gelen Emniyet Güçleri olay yerinde incelemelerde bulunup parmak izlerini alarak soruşturma başlattı.
Yaşanan bu olaydan sonra tedirgin olan yaylada ki ev sahipleri tedbir almak için çalışmalara başladılar.


Haber:Mehmet Yaşar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.