Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Sisdağı Yolu Asfaltlanıyor.

Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Sisdağı yolunun bu yıl asfaltlanacağını söyledi.

Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı Haber'e Sisdağının durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, Şalpazarı'ndan Sisdağı'na kadar, yol asfaltlamasının Karayolları tarafından yapıldığını ve yapılan ihaleyi BUKAY İnşaat'ın aldığını söyledi.

Başkan Türkmen; Karların erimesinin beklendiğini, en geç Nisan-Mayıs aylarında asfaltlama çalışmalarının başlayacağını, Şalpazarı'ndan Şıhkıranı'na ve Şıhkıranı'ndan Sisdağı'na kadar asfaltlanacak olan yolun 2013 Sisdağı Şenlikleri'ne yetiştirileceğini bildirdi.

Türkmen sözlerini şöyle tamamladı. "Sisdağı Yaylamız turizm merkezi ilan edildi. Şu anda planlama yetkisini Geyikli Belediyesi olarak aldık. Harita çalışmaları bitti. Jeolojik etüt çalışmalarını kış dolayısıyla yapamıyoruz. Kıştan çıkar çıkmaz jeolojik etüt çalışmalarını bitireceğiz. Ondan sonra imar planını yapacağız. İmar planıyla ilgili kurum görüşleri alınması gerekiyor. Bu konuda 17–18 kuruma yazılarını yazdık, cevapları gelmeye başladı. Zannedersem bir ay içinde onlar da tamamlanır. İnşallah bu yıl Sisdağı'nın turizm planlamasını bitireceğiz ve Sisdağı'nı bölge ve Türkiye’nin turizmine kavuşturmuş olacağız. Ayrıca yatırımcıları Sisdağı'na getirmeye elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sisdağı bölgemizin kalkınması için dinamo olacağı kanaatindeyim






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.