Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Sinlice’de Elektrik Tehdidi...



Şalpazarı’nın Sinlice Mahallesi Fındıklıçukur mevkiinde bulunan bir elektrik direği tehlike arz ediyor. 8 yıl önce bölgeye araba yolu yapılırken bir taşın yuvarlanıp elektrik direğine çarpması sonucu direk kırıldı ve elektrik telleri ağaç dallarına değer hale geldi. Bölgede arazisi bulunan Kemal Birinci konuyu yetkililere defalarca ilettiği halde bir sonuç alamadığını ifade etti.

Kemal Birinci, “Sinlice muhtarına, Şalpazarı kaymakamlığına şifahi olarak müracaat ettim ama sonuç alamadım. Bölgedeki elektrik dağıtımını yapan firmaya telefonla müracaat ettim, yine sonuç alamadım. Dağıtım firmasının Şalpazarı’ndaki temsilciliği genel merkeze arızanın giderildiği bilgisini veriyormuş. Hâlbuki değişen bir şey yok. Özellikle gidip direğin altında fotoğraf çektirdim.

Mahallenin elektriği bu tellerden geçiyor. Direğin bulunduğu arazi aslında benim komşum İbrahim Cinal’a ait ama tehlike hepimizi tehdit ediyor. Şimdi direğin alt taraflarına fındık da dikildi ve teller fındık dallarına da temas ediyor. Yetkili ve sorumlu makamların bir an önce mahalleyi bu tehlikeden kurtarmasını bekliyoruz.” dedi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.