Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

SGK Acısu'da Kitap Dağıtımı Yaptı
Trabzon SGK İl Müdürü Musa Bulut  ''Sağlıklı Yaşam Bilgileri'' adlı kitabın dağıtım ve tanıtım töreninde, daire amirleri ve muhtarlara hitaben yaptığı bilgilendirme konuşmasında;

"SGK Gerçek anlamda büyük bir değişim, dönüşüm içerisinde. Hizmet kalitesinde, hizmeti vatandaşa ulaştırma hızında, hizmet binalarının moderizasyonunda, hakikaten önemli mesafe aldı, Türkiye'deki değişim dönüşüme paralel olarak.

SGK Trabzon İl Mürülüğü olarak bizim Trabzon genelinde yaklaşık 180 bin civarında aktif sigortalımız var. 130 bin civarında emeklimiz var. Dünya'da dört çalışan bir emekliyi finanse eder. Aslında Sosyal Güvenlik sisteminde ideal olan 7 sigortalının bir emekliyi finanse etmesidir. AB Ülkelerinde bu dörde kadar indiği görülmektedir. Türkiye'de bu ikiye bir şeklindedir, yani 2 çalışan 1 emekliyii finanse etmektedir.

”Trabzon'da göreve başlayalı yaklaşık 14 Ay oldu. Bu süre zarfında SGK İl müdürlüğümüz, SGK İlçe merkezlerimiz ve diğer hizmet binalarımızı yüksek kalite standartlarına kavuşturduk. Amacımız, misyonumuz vatandaşlarımıza daha iyi, kaliteli hizmet sunmak; onları temiz, ferah bir çalışma ortamında karşılamak olmuştur. Bugün asıl ziyaret sebebimiz bilinçli ilaç kullanımı ve SGK reformlarımızı anlatan sağlıklı yaşam bilgileri adlı kitabın dağıtımıdır. Bu kitapta aradığınız bilgileri tam olarak anlatmaya çalıştık. Bu toplantıya iştiraklerinizden dolayı hepinize saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum” dedi.
 
Belediye Başkanı Fehmi Cengiz; ”Devletimiz Sayın Müdürümüzün de belirttiği üzere gerçekten sosyal ve sağlık reformları ile herkese kaliteli hizmet sunmayı gerçekleştirmiştir. Hizmet tam anlamda yapılarak vatandaşlarımıza ulaşmaktadır” dedi.
 
Konuk olarak katılan Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt; konuşma fırsatı verildiği için herkese teşekkür etti. Yapılan reformların ortada olduğunu söyleyerek böyle hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.
 
İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan; ”Ülkemiz Sosyal ve sağlık reformları konusunda diğer gelişmiş ülkelere nazaran çok daha iyi konumdadır. Türkiye nereden nereye geldi. Tabii ki eksiklikler vardır ama giderilecektir. Herşeyden önce bu çalışmanın ve toplantının burada yapılması, bu hizmetin vatandaşın ayağına getirilmesi SGK İl Müdürlüğümüzün ne kadar istekli ve azimli olduğunu gösterir. Buradan başta SGK İl Müdürü Musa Bulut'a, SGK Beşikdüzü Merkez Müdürüne ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
 
Toplantı konuşmalardan sonra yenen öğle yemeğinin ardından topluca hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Toplantıya, Şalpazarı İlçe Kaymakmı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, Şalpazarı İlçe Emniyet Müdürü Ferda Yılmaz, Akçaabat SGM Salih Altun, Araklı SGM Mustafa Köse, Of SGM Ahmet Altınsoy, Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut, Beşikdüzü SGM Hasan Çolak, Karadeniz SGM Hicran Çakmak, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik Şalpazarı Daire amirleri ve çok sayıda Mahalle muhtarlarına katıldılar.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.