Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Şehit ve Gazi Yakınlarları Acusu'da  İftar Yemeğinde Buluştu.
Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçemizde ki Şehit Aileleri ve Gaziler'e  iftar yemeği verdi.

İftar yemeği sonunda
Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Bu mübarek günlerde ahirete intikal eden aziz Şehitlerimiz'i ve Gazilerimiz'i yad ederek, şu anda buraya icabet eden şehit ve gazi ailelerimizi ile katılımcıları selamlıyorum.

''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Şehit Aileleri ve Gazilerimizin yanında olacağız. Göründüğü gibi çok güzel bir ortam oluştu.Bizlerde sizler için ne yapsak azdır. Devlet olarak bizler de şehit ve gazi ailelerimizin her konuda yanında olmaya hazırız.Uzak ve yakından gelen herkese teşekkür ediyorum,tekrar bir araya gelmek dileğiyle iyi akşamlar diliyorum”,dedi
.
 


Şehit Babası Ali Bayraktar'da Gazetemize yaptığı açıklamada "Kaymakam Yıldızhan her zaman bize destek oldu. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, Belediye Başkan Yrd. Faruk Beldüz, Sağlık Grup Başkanı Dr. Oğuzkağan Albak, Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz çelik, İlçe MEM Güner Cengiz, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Şalpazarı SYDV Müdürü Hurşit Akgün, Organizatör ve Sunucu Necati Selvitop, Vakıf Üyeleri, Daire Amirleri, Şehit ve Gazi Aileleri ile bazı Mahalle Muhtarları katıldılar.












banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.