Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeğinde Buluştu.
Şehit ve Gazi Ailelerine verilen İftar Yemeği, Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından oruçların açılması devamında Kaymakam Sönmez, Belediye Başkanı Kurukız, Şehit Babası Bayraktar ve Gazi Özdemir’in yaptığı kısa konuşmalar ile devam etti. İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve Eşi Fatma Sönmez Şehit ve Gazi Ailelerine çeşitli hediyeler takdim etmesi ile program sona erdi.

Şehit Aileleri adına; Şht. Jan. Ütğm. Asım Bayraktar’ ın Babası Ali Bayraktar; “Bu akşam burada, bu güzel yemekte gazi aileleri ile birlikte iftar etmekten guruluyuz. Başta bu programın düzenlenmesinde İlçemiz Kaymakamı Sn. Cafer Sönmez’ e ve mensubu olduğum Şehit Aileleri adına tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Gazi Aileleri adına; Gazi Cevat Özdemir'de; ''Her yıl olduğu gibi bu yılda Şehit ve Gazi Ailelerimize bir iftar yemeği düzenlenmiştir. Devletimiz arkamızda olduğunu, bizleri yalnız bırakmadığını her platformda gösterdiği gibi bu akşam bu programla tekrarlamıştır. Böyle organizasyonlar bizleri çok mutlu etmektedir. Allah (C.C.) Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Bu vesile ile bu programı düzenleyen Sn. Kaymakamımıza, emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum”dedi.

Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmasında; “Kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu bu programda sizlerle  beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Allah (C.C.) iftarımızı kabul etsin. Bu vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin, uzuvlarını kaybetmiş, kanlarını dökmüş gazilerimizin Şalpazarı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz. Bu vesile ile bu yemeği düzenleyen ve sizleri unutmayan İlçemiz Kaymakamı Sn. Cafer Sönmez’i tekrar tebrik ediyor ve sizlere saygılar sunuyorum”
dedi.

İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez'de yaptığı konuşmada; İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez'de yaptığı konuşmada; ”Bu mübarek günlerde aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ahirete intikal edenleri yad ederek ve şu anda buraya icabet eden şehit ve gazi ailelerimizi, katılımcıları selamlıyorum. Göründüğü gibi çok güzel bir ortam oluştu. Bizlerde sizler için ne yapsak azdır. Devlet olarak bizler de şehit ve gazi ailelerimizin her konuda yanında olmaya hazırız. Uzak ve yakından gelen herkese teşekkür ediyorum, tekrar bir araya gelmek dileğiyle iyi akşamlar diliyorum” dedi..

 İftar'a İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve Eşi Fatma Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Hasan Emecan, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, SYD Vakıf Müdürü Hurşut Akgün, Şehit Aileleri, Gazi Aileleri ve kaymakamlık personeli katıldılar.









.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.