Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Sayvançatak'dan Muhteşem Bayram Kutlaması

Sayvançatak köyü dernek başkanı Erol Yanık’ın sunuculuğunu yaptığı ve 20:00-23:00 saatleri arası Kaçkar Tv’den canlı yayınlanan gecede ilk olarak Ali Tarhan sahne aldı. Daha sonra sırasıyla Yayla kızı Özlem, Sayvançatak kız folklor ekibi, Özkan Pekin, Elifçe, Aydın Güner, Serdar Kumaş, Umut Ayvaz ve son olarak finalde Muhammet Yamaç sahne aldı.

Geceye katılan Şalpazarı ilçe Karakol komutanı Selahattin Ural, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Beldesi Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı eski belediye başkanı Mehmet Muhcu, Trabzon Şalpazarlılar dernek Başk . Turgut Kahraman, Trabzon ve İlçeleri kült. Yard ve Kalkınma Dernek Başkanı Yusuf Birinci, Vakfıkebir Japon pazarı sahibi Hüseyin Öksüz, Görele müftüsü Enver Türkmen, Sancaktepe Ağasar Şalpazarlılar Dernek başkanı Mahmut Demir, Stutgart Ağasar Dernek Başkanı Mehmet Durmuş, Şehit aileleri derneği genel Başkanı Mehmet Güner, AKP Şalpazarı eski ilçe başkanı Av. Nevzat Çabuk, Doğancı köyü dernek başkanı Orhan Alışkan, Doğancı köyü derneği başkan yardımcısı ve Şalfed yönetim kurulu üyesi Mustafa Erdin, Şalpazarı Eğitim derneği başkanı Hasan Keskin, MHP İl genel meclis üyesi Hüsnü Kaya, Şalpazarı ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Kadırga Dernek Başk. Mahmut Uzun, Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi müdürü Sezgin Özdin, Şalpazarı Öğretmenevi müdürü Sedat Özdemir, yöresel sanatçılarımız Cesarettin Yamaç ( cesi ), Murat Kumaş, çok sayıda eski-yeni köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşların katılımıyla muhteşem bir bayram şöleni yaşandı.

Geceden notlar:

 

Sayvançatak köyü derneği ve muhtarlığınca düzenlenen bayramlaşma şenliğinde misafirlere keşkek ikram edildi.

Gecenin sponsorlarından Vakfıkebir Japon Pazarı’nın sahibi Hüseyin Öksüz’e yapmış olduğu katkılarından dolayı bir plaket verildi, plaketi Japon lakaplı Düzköy’lü Mehmet Gören takdim etti.

Gecede Şalpazarı belediye başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belde Belediye başkanı Muzaffer Türkmen ve Sayvançatak Muhtarı Erol Çömez birer selamlama konuşması yaparak vatandaşların bayramını kutladılar.

Başkan Erol Yanık tüm katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmada, Sayvançatak derneği olarak yeni bir çalışma başlatacaklarını,  bir fon kurarak  tüm Sayvançataklılarla tek tek görüşmek suretiyle, asgari 10 tl aidatı olacak fonda isteyenlerin daha fazla aidat ödeyebileceklerini ve burada biriken paraların köyün tüm ihtiyaçlarında kullanılacağını  belirtti.

Başkan Erol Yanık, ayrıca şölene katılan yaşlı vatandaşlara mikrofon vererek onların görüş ve fikirlerini aldı.

 





















































































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.