Öne Çıkanlar Muammer Çolak Yeni Şafak Fatma Özen Trabzon Geyikli

Sayvançatak Derneği Sırgan Festivali'ni yaptı.
Merkezi İstanbul-Üsküdar-Kirazlıtepe'de bulunan Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sırgan Festivalini bugün yaptı.

Yapılan Sırgan Festivalinde Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen yaptığı selamlama konuşmasının ardından, Diğer İller'den Derneğe üye olan iki vatandaş'a birtanesine Plaketi'ni verdi. Diğer üye olan vatandaş'ın Plaketini ise ŞALFED Başkanı Semih Durmuş takdim etti.

Katılımın yoğun olduğu ve başta Üsküdar Belediye Başkanı Av Hilmi Türkmen, Beykoz Müftüsü Hüseyin Dermirtaş, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve ŞALFED'e bağlı Dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaşların katıldığı Sırgan Festivalin de, Sarımsaklı ve sarımsaksız olarak ayrı ayrı pişirilen sırganlar'ı, mısır ekmeği ve pırasa eşliğinde doyası ya yediler. Beykoz Müftüsü Hüseyin Dermirtaş'ın yaptığı dua ile program sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.