Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Sayvançatak Derneği Aylık İstişare Toplantısı'nı Yaptı.
Merkezi İstanbul Kirazlıtepe’de bulunan Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bugün Kirazlıtepe'de bulunan Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde saat 10:00'da aylık kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

Yaşlıların ve üyelerin fikirleri alındığı toplantıda düzenlenen dernek gecesi, önümüzdeki 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimin değerlendirmeleri yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de katıldı. Hilmi Türkmen toplantıda Dernek Yönetim Kurulu ve üyelerine hitaben önümüzdeki seçimle ilgili yaşanan süreç ve projeleri hakkında bir kısa bilgilendirme konuşması yaptı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.