Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Şalpazarlılar Derneğinin düzenlediği Kültür ve Dayanışma Gecesi yapıldı.
Trabzon Şalpazarlılar Derneğinin heryıl geleneksel olarak düzenlediği Kültür ve Dayanışma Geces Akçaabat Kalıntaş Tesisleri’nde yapıldı.Sait Uçar, Sebahattin Yanık, Çayan Hüseyin Aydın ve Yeşim Civelek gibi sanatçılar sahne alarak geceye  katılanlar doyasıya eğlendiler.

Katılımın yoğun olduğu ve Necati Selvitop’un sunumunu yaptığı Kültür ve Dayanışma Gecesi’ne AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve  Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu,AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Salih Cora, MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, Belediye başkan yardımcıları Hasan Karabayır, Faruk Beldüz, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, MHP İlçe Başkanı Pirağa Yaşar, CHP İlçe Başkanı Ünal Özen, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire amirleri, STK üyeleri, Mahalle Muhtarlaı, ile Trabzon'un çevre ilçelerinden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan ucar 9 yıl önce

İyi hosta chp trabzon milletvekilleride katildi acaba onlarin ismi neden yok.tamm bir show gecesine donustugu icinmi acaba.