Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Şalpazarında soygun.




Şalpazarı Cami sokak'ta bulunan Turgut ve Necmi Çakmak'a ait Çakmaklar Kuyumculuk dün gece kimliği belirsiz kişilerce soyuldu.

Edinilen bilgiye göre gece 03:00  saat'lerinde gelişen olayda maskeli 3 kişi oldukları tahmin edilen ve 2 kişinin gözcülük yaptığı birinin ise içeriye girerek soygunu gerçekleştirdikleri tahmin ediliyor.

Soyguncular ilk önce dışardan dükkanın elektiriklerin keserek kameraları başka yöne çevirdikleri ve dükkanın kepen kilitlerini demir makası ile kesip camı levye ile kırarak içeri girdileri belirtildi.

Elektiriklerin kesik olması nedeni ile alarım'ın geç devreye girmesini fırsat bilen soyuncular yaklaşık 3 dk gibi bir sürede bulunan altın takıları alarak Beşikdüzü istikametine doğru kaçtıkları ve ilk yapılan tespitlerde 100.000 TL. civarında hasarın olduğu bildirildi.


Alarım'ın çalmasını işiten çevredeki vatandaşların bağırması ve Polis'e haber vermesi ile olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri güvenlik kameralarından soyguncuları tespit etmeye çalışıyor olayla ilgil soruşturmanın halen devam ettiği söylendi.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.