Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Yattara Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun

Şalpazarı'nda kaza.



Şalpazarı Kalecik Mahallesi'nden Şalpazarı'na gitmekte olan Pirağa Halıcı yönetimindeki 61 AZ 895 plakalı yolcu minibüsü frenleri patlaması sonucu devrildi.

Edinilen bilgiye göre bu gün (24.10.2012) Kalecik mahallesinden Şalpazarı'na gitmekte olan Pirağa Halıcı yönetimindeki 61 AZ 895 Plakalı yolcu minibüsü Turalıuşağı sapağına geldiğinde araç sürücüsü Pirağa Halıcı aracın frenlerinin patladığı fark ederek yolcuları araçtan inmeleri konusunda uyardı. Pirağa Halıcı'nın minibüsü durdurabilmek için yol kenarındaki hendeğe çarptırdığı ve çarpmanın etkisi ile minibüsün devrildiği belirtildi.

Araçta bulunan Mustafa Avcı, Habibe Gürman ve Ayşe Gürman yaralandı. Yaralılardan Mustafa Avcı ve Habibe Gürman Vakfıkebir Devlet hastanesine kaldırılırken Ayşe Gürman Pnömotoraks (Akciğer sönmesi) şüphesi ile Trabzon Nümune Hastanesine sevk edildi. Yaralılar, yapılan muayenelerde durumlarının iyi olduğunun anlaşılması üzerine taburcu edildiler.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nabi çömez 11 yıl önce

bu tarz durumlarda şöle olsaydı,bunu yapsaydı demek yerine geşmiş olsun dileğini ve dualarını acılı kazazadelere iletmek en doğrusu olsa gerek

Avatar
agasarlı ankaralı 12 yıl önce

büyük geçmiş olsun.böyle bir kaza haberine çağ atlama yorumları yapan çağın ilerisindeki insancıklar, önce insan olmanın gereği geçmiş olsun demeyi öğrensinler.

Avatar
agasarlı izmitli 12 yıl önce

tarihi eser araçlarla hala insan taşınması çok tehlikeli..bu araçları kullanmakta neden hala inat ediyorlar anlamıyorum. millet çağ atlıyor bizim ağasarda araçlar hala çocukluğumuzdaki araçlar..değişim ve denetim şart...