Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı'nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi.
Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki Protokol üyeleri sırası ile İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görevli personelle bayramlaştılar.

İlçe merkezinde yapılan bayramlaşmadan sonra Kaymakam Zihni Yıldızhan ve beraberindeki protokol üyeleri Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın daveti üzerine Kasımağzı Mahallesi’indeki evinde kahvaltı yaptılar. Daha sonra Kasımağzı Mahallesi Muhtarı Mehmet Demirtürk'ün davetlisi olarak her yıl Ramazan Bayramı’nda geleneksel olarak düzenlenen
Kasımağzı Mahalle halkının yaptığı Keşkek etkinliğine katıldılar.

Kasımağzı Mahallesi’nden ayrılan Kaymakam Yıldızhan ve beraberindekiler, İlçemiz Geyikli Mahallesi’nde Şehit J.Tbp. Üsteğmen Asım Bayraktar’ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Buradan Acısu’ya geçerek Arefe günü defnedilen AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av.Nevzat Çabuk’un ağabeyi Niyazi Çabuk’un vefatı dolayısıyla Av.Nevzat Çabuk ve ailesine başsağlığında bulundular ve vatandaşların bayramını kutladılar.

Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı açıklamada; ”Çok güzel bir bayramlaşma programı oldu. Katılan herkese teşekkür teşekkür ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Şalpazarı İlçe Kaymakamlığınca hazırlanan ve Saat: 08:00’de başlayan Ramazan Bayramı programına İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe Hastanesi Başhekimi Oğuz Kaan Albak, İlçe Tarım Müdürü Reşat Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, İlçe Mal Müdürü Ahmet Kandil, İlçe Nüfus Müdür Vekili Ahmet Kabataş ve Protokolün diğer üyeleri katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.