Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

 “Şalpazarı'na Müjde!“

Şalpazarı Belediyesi meclis üyesi Zeki Çabuk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Alaca Yaylası ile Şalpazarı ve Şalpazarı'na bağlı tüm mahallelerinin su probleminin çözüme kavuşturulması ve su depolarının yapılacağı alanların tespiti için bugün TİSKİ Bölge müdürü Hayati Gültekin önderliğinde Şalpazarı Belediyesi meclis üyesi Zeki Çabuk ve Sütpınar Mahallesi Muhtarı Ali Osman Kıran eşliğinde Alaca yaylası, Gökçeköy, Ken ve Karabörk derelerinde su problemini çözme ve proje yapılması için bir dizi incelmelerde bulunduklarını söyledi.

Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve vatandaşların ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sonucu, Alaca Yaylası'nda bulunan Navruz obası içme suyu borusunu kanallar eşme işi tamamlandı. Su borular ise bugün teslim edildi. Önümüzdeki günlerde ise çalışmalar tamamlanarak, Navruz obası su ya kavuşmuş olacak.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.