Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Şalpazarı'na 112 Acil Servis istasyonu.
Türkiye genelinde yaygınlaştırılan en modern, en konforlu ve tek tip standart 112 Acil Sağlık Hizmetleri (ASH) istasyonlarının sayısı artıyor.

Türkiye genelinde hayırsever vatandaşların destekleri ile FERŞAT GURUP'a yaptırılan ve daha sonra Sağlık Bakanlığına hibe edilen 112 Acil servis istasyonundan (ASH) bir tane de İlçemiz Şalpazarı'na yapılacak.

Şalpazarı'na yapılacak olan 112 Acil Servis istasyonu inşaasını, Karadeniz genelinde Samsun'dan Artvin'e kadar çeşitli yerlerde kurulacak olan 112 Acil servis istasyonlarının ihalesini alan ARTI YAPI  Murat Demir yapapacak.

Yer tahsisini Şalpazarı Belediyesi'nin yaptığı ve 260 Metrekarelik bir alana yapılacak olan istasyonun Şalpazarı Pazar yerine yapılmasına kara verildi.

Önümüzdeki haftalarda inşaasına başlanacak olan 112 Acil Servis istasyonunun, Haziran ortalarında bitilmesi hedefleniyor.


Yapılacak olan 112 Acil Servis istasyonu'nun görünümü.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.