Öne Çıkanlar Şalpazarı merkez Ostimspor i Murat Özdemir

Şalpazarı yeni Kaymakamına kavuştu.



Eski Kaymakam Soner Zeybek'in gidişi ile kaymakamsız kalan İlçemiz yeni Kaymakam Cevdet Bakkal'ın 31.10.2011 tarihli Bakanlık Onayıyla Şalpazarı Kaymakamlığına atanması ile 09.11.2011 tarihinde görevine başladı.

Kaymakamımız Cevdet Bakkal 1983 yılında Giresun ‘un Görele ilçesinde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Giresun’da tamamladı. Lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslar arası İlişkiler Bölümünde tamamlayarak 2006 yılında mezun oldu.
İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndaki memuriyetinin ardından 2011 yılında Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Teftiş stajını Mülkiye Başmüfettişi Ömer Faruk Coşkun refakatinde Niğde İli Bor İlçesinde, Kaymakam Refikliği stajlarını sırasıyla Ramazan Fani'nin refakatinde Van ili Erciş ilçesi ve  Erkaya Yırık refakatinde Mardin ili Kızıltepe ilçelerinde tamamlamıştır.

Aynı zamanda Göreleli bir hemşehrimiz olan yeni kaymakamımız sayın Cevdet Bakkal'a görevinde başarılar diliyoruz.

kaynak: salpazari.gov.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yıldırım ailesi 12 yıl önce

kaymakam cevdet bakkala görevin de başarılar dileriz.saygılar:):)

Avatar
harun özdemir 12 yıl önce

Sayın Cevdet BAKKAL bey in Şalpazarı ilçemize kaymakam olarak atanmış olması nedeniyle bu yeni görevi için tebrik ediyorum. bölgemizde kendisi de bu yörenin bir evladı olarak yetişmiş olduğundan kalıcı ve güzel eserler bırakmak için canla başla çalışacağından hiç kuşkumuz yoktur. başarılı çalışmalar dilerken bu genç yaşta bu görevlere gelmiş olması münasebetiyle allah yardımcısı olsun der tebrik ederim. şalfed. kurucu genel başkanı.

Avatar
Ş.YILMAZ 12 yıl önce

İlçemizde yeni görevine başlayan Sayın Kaymakamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

ilçemizin yeni kaymakamı CEVDET BAKKAL beye görevinde başarılar dilerim.Şalpazarımız için,yakınen hemşerimiz olması bir ayrıcalıktır diye düşünüyorum.

Avatar
Şalpazar HaberB 12 yıl önce

Yeni Kaymakamımız Sn. Cevdet BAKKAL'a İlçemizdeki çalışmalarında başarılar dileriz.

Şalpazarı Haber.