Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Şalpazarı Trabzon Günlerine Hazır.
19-22 Şubat 2015 Tarihlerinde Ankara AKM’de yapılacak olan ''Her Yönüyle Trabzon Günleri''  Etkinlikleri için Ankara’ya gidecek olan Şalpazarı tanıtım ekibiyle Kaymakam Cafer Sönmez bir toplantı yaptı.

Yapılan toplantı sonrası Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan, Kasnak işçiliği, Boncuk süsleme ve Yerel dokumalardan oluşan ürünlerin sergisinidiği sergiyi gezen Kaymakam Sönmez ürünler hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Cafer Sönmez önderliğinde yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Refik Kurukız, Halk Eğitim Müdürü Temel Dural, Şube Müdürü Fadime Cüre, Usta öğreticileri Aliye Taşkın, Ayşe Kaya ve Fatma Sönmez katıldılar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.