Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Şalpazarı Müftüsü Abdurrahman Küçük, Ramazan öncesi yaptığı açıklamada Ramazan-ı Şerif’in tüm Şalpazarlılara ve İslam alemine hayırlı olmasını dilerken, daha önce 9 camide geçici imamların görev yaptığını ve bu camilere kadrolu yeni mezun imam hatipli imamların atanmasıyla imamsız caminin kalmadığını bildirdi.

Ramazan öncesi yapılan çalışmalarda 21 imam’a 25,26,27,28 temmuz 13:30 ile 17:00 arası seminer verildiğini, seminer boyunca namaz, oruç, zekat, vaiz, Kur'an, tecvit, talim, ilmihal gibi konuların işlendiğini ve imamların tek tek dinlenerek sınavdan geçirildiğini belirtti.
Şalpazarı Müftüsü Abdurrahman Küçük köy ve mahalle imamlarımızın Ramazan boyunca sırasıyla her hafta çarşamba günü ilçemizdeki camilerde vaaz vereceğini sözlerine ekledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.