Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı Müftülüğünden Organ Bağışı Konferansı.
Şalpazarı İlçe Müftülüğünce her ay düzenlenen konferansın bu ayki konusu "Organ ve Doku Bağışına Dini ve Tıbbi Bakış" oldu.



Geçkleşen Konferansın açılışında, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Organ bağışı, nakli, fiş çekme, beyin ölümü gerçeğine, İlahiyatçıların ve Din İşleri Yüksek Kurulunun nasıl yaklaştığı konusunda bir sunum yaptı. 



Daha sonra Organ bağışı Trabzon Koordinatörü ve Vakfıkebir Devlet Hastanesi Doktorlarından Op. Dr. İzzettin Kahraman verdiği konferansta; Tarihten günümüze organ nakli, ülkemizde ve dünyada organ bağışına duyulan ihtiyaç, bu gereksinimlerin istatistiki durumları, organ bağışında bulunmak için yapılması gerekenler, nakillerin nasıl gerçekleştiği ve organların hastalara nasıl ulaştırıldığı konusunda bilgi verdikten sonra katılımcılardan gelen "beyin ölümü" konusuna özel bir atıfta bulunarak, konunun hassasiyetine binaen açıklayıcı paylaşımlarda bulundu. 

Katılımcılardan gelen soru ve cevapların sonra, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Op.Dr. İzzettin Kahraman ve Ekibine, katılımcılara teşekkür etti. Konferans Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Müftülüğü Personeli, Bayan Kur'an Kursu Öğrencileri ve vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hizir aydin ? hayrat trabzon 8 yıl önce

Yilmaz celik ben hizir aydin annem 6 aydan beri unutamiyor neden herkes unutkanliği getiriyor allahin taktiri ölüm buraya kadar oncelikle darbe hastalandi ve hastanede oldü dirildi ben buna ne kadar soylesem bile para etmiyor şimdi huzur dolu neşe ile yaşanmiyor neden