Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Şalpazarı Modern Düğün Salonuna Kavuşuyor.
Rıfkı Bektaş'ın mal sahibi olduğu Çinkaya Düğün Salonu 26 Ekim 2014 Pazar günü saat 15.00'de yapılacak açılış töreniyle hizmete açılacak.

Jenaratörüyle, klimasıyla Avrupa standartlarına uygun ve Trabzon genelinde ilk 5'e girebilecek özelliğe sahip olan Çinkaya düğün salonunun işletmeciliğini Ekrem Çinkaya, Müdürlüğünü Metin Günay ve genel koordinatörlüğünü ise Erol Yanık yapacak.




Düğün salonumuzun acilisina tesriflerinizden onur duyacağız.. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir.
Ekrem Çinkaya
Metin Günay
Erol Yanık



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa BULAN 9 yıl önce

AB standartlarında düğün salonumuzun açılışının onlarca istihdam sağlayan bir kaç yüz milyonluk sanayi, hizmet ya da tarım entegre tesisi gibi açlışı yapılıp tanıtılmasına çok şaşırdım. Bundan böyle spor salonunda ya da İlkokul bahçesinde yapılan düğünler artık paralı. Ha kız tarafı kesin ister haberiniz olsun. Biraz da mahalle baskısı olur. Gönül isterki Şalpazarına istihdam yaratıcı tesisler olsun herkes düğününü daha iyi koşullarda yapsın. Eğlenmeye devam kolay gelsin. Düğünlerimizin her biri şenlik gibi olur.

Avatar
caner cengiz 9 yıl önce

hayırlı olsun .ilçemizin bir ihtiyacı karşılandı teşekkürler