Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Şalpazarı Kaymakamlığı Stand Ekibi Feshane’ye Gidiyor
26-29 Eylül Tarihlerinde İstanbul-Feshane Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Trabzon’un Fethinin 552. yıl Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliğinde ilçemizi temsil edecek olan Kaymakamlığa bağlı 5 kişilik stant ekip bu akşam İstanbul'a hareket etti.

26-29 Eylül Tarihlerinde İstanbul-Feshane Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Trabzon’un Fethinin 552. yıl Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliğinde ilçemiz Şalpazarı'nı temsil edecek olan Şalpazarı Kaymakamlığı, bugün Kaymakam Zihni Yıldızhan önderliğinde etkinliğe gidecek olan 5 kişilik stant ekibiyle bir toplantı yaptı.

Kaymakam Yıldızhan, toplantıda Şalpazarı'nın tanıtımı için en iyisini yapmak gerektiği konusunda gidecek olan  ekibe   tavsiyelerde bulundu.  Kaymakam Yıldızhan koordine ekibine teşekkür etti ve başarılar diledi.

Yıldızhan "Şalpazarı Kaymakamlığı olalarak  bu etkinlikte tüm hemşehrilerimizi ilçemizi desteklemek üzere Feshane’ye bekliyoruz" dedi.

Dört gün sürecek olan etkinlikte Şalpazarı Kaymakamlığı da kendine ayrılan standda yöremizin tanıtımında, Resimler, DVD ve yöresel el işlemeleri ile ilçemizi temsil edecek.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.