Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga derneği

Şalpazarı Kaymakamına kavuştu.




Şalpazarı kaymakamlığına Ramazan ayının ilk günlerinde ataması yapılan yeni kaymakam Zihni Yıldızhan 27.08.2012 pazartesi günü görevine başladı. Şalpazarı kaymakamlığına yaklaşık beş aydan beri Beşikdüzü kaymakamı Alaattin Aktaş vekalet ediyordu.

Yeni kaymakamımız Zihni Yıldızhan ile 29.08.2012 çarşamba günü yaptığımız söyleşide duygularını sorduk ve kendisinden şu cevabı aldık. “Her ne kadar Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya gelmiş olsam da babam Bayburtludur. Her zaman kültürüne ve geçmişine sahip çıkan bir ilçe konumunda olan Şalpazarı’na kaymakam olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum”

Şalpazarı kaymakamı Zihni Yıldızhan Tonya kaymakamlığına atanan eşi Yeliz Yıldızhan’ın Şiranlı, kendisininde Bayburtlu olması nedeniyle kendilerini evinde saydıklarını ilave ederken, ilk olarak köy ve mahalle muhtarlarının rehberliğinde köy sakinlerinin yaşantılarını yerinde görmek için mücadele vereceğini ifade ederek sözlerini noktaladı.


Zihni Yıldızhan kimdir?

Zihni Yıldızhan
1982 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Çayırova’da okuduktan sonra lise öğrenimini Gebze Sarkuysan Lisesi’nde tamamladı. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Maliye Bakanlığı’nda denetmen yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda iş müfettişi yardımcılığı görevinde bulundu. Aynı yıl Eskişehir’de kaymakam adayı olarak göreve başladı ve Adana’nın Ceyhan ilçesinde stajını tamamladı. Çankırı Atkaracalar’da kaymakam vekilliği görevi yaptı.

Yurt dışı stajını bir yıl A.B.D’de tamamladı.Virginia Commenwealth Üniversitesi’ni bitirdikten sonra A.B.D. eyaletlerinde idari işler sistem üzerine çeşitli dersler aldı. 26.10.2011 tarihinde Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde kaymakam olarak göreve başladı.

Şalpazarı kaymakamı Zihni Yıldızhan evli ve eşi Yeliz Yıldızhan da Tonya kaymakamlığına atandı. Yıldızhan İngilizce biliyor.

Sayın Zihni Yıldızhan’a görevinde başarılar diliyor, ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz...


Haber: Mustafa Özcan







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.