Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar derneği Kadırga

 “Şalpazarı Kabuğunu Kırdı-Türkiye'mizin Hizmetinde“


Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, 29 Aralık 2013 Pazar günü Saat: 10.00'da Üsküdar-Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde "Şalpazarı Kabuğunu Kırdı-Türkiye'mizin Hizmetinde" teması ile bir kahvaltılı İstişare toplantısı düzenliyor.

Saygıdeğer Eğitim Gönüllüsü;
Şalpazrlı hemşherimiz Hukukçu Akdemisyen Bilim adamın Dr.Nihat Ali Özcan (TEPAV-ANKARA) yanısıra, Akdemisyen, Eğitmci, İş adamları, ŞALFED ve kardeş Deneklerimiz'in temsilcileri ile, öğrencilermizin buluşacağı etkinlimiz kariyer günleri şeklinde planlanmıştır.

Moderatörlüğünü Dernek Başkan yrd Nedim Güney'in yapacağı, etkinlikle Şalpazarı'mızın değerli evlatlar, Ülkemizin ve tüm insanlığın hizmetinde ifa ettikler önemli görevleri  ve başarılarını, toplumumuza ve özellikle gençlerimize aktarmak niyetindeyiz. Bu tür ön çalışmalarımız farklı konular ve temalarla devam edecektir. Eğitim gönüllülerimiz'i aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Hasan KESKİN

Yön. Krl.Bşk.
05324766180

Tarih: 29 Aralık 2013    Pazar Saat : 10.00
Yer: Üsküdar - Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.