Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Şalpazarı Hükümet  Konağı Jeneratör'üne Kavuştu.
Elektrik kesintisinden dolayı aksayan çalışmaları önlemek amacıyla Şalpazarı Hükümet Konağı'na alınan 63 KVA’lık otomatik dizel jeneratör  34,5 bin TL'ye mal oldu. Alınan Jeneratör Kükümet Konağı'nın giriş katında yapılan Jeneratör odası'na monte edildi.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan alınan Jeneratör ile ilgili yaptığı açıklam'da; ilçe'de yaşanması muhtemel elektrik kesintilerinde vatandaşların işlerinin aksadığını ve bunu çözmek için jeneratör almaya karar verdiklerini söyledi.

Jeneratör almak için yapılan ihale sonucunda ilçemizde bir firmanın ihaleyi kazandığını ifade eden Kaymakam Yıldızhan, ''Hükümet Konağı’na alınan jeneratör yüklenici firmadan gelen teknik ekip tarafından kuruldu. Bilindiği üzere artık birçok hizmet elektronik ortamda veriliyor bu nedenle elektrik kesintisi olduğu zaman hükümet konağında vatandaşlarımıza verilen hizmet aksamaktaydı. Bu sorunu çözmek için jeneratör aldık. Bundan sonra elektrik kesintisi olsa bile Hükümet Konağı’nda hizmetler aksamadan devam edecektir. Vatandaşlarımız elektrik gelmesi için saatlerce beklemeyecek ve Hükümet Konağı’na gelen vatandaşlar işlemlerini kısa sürede tamamlayarak geri dönecektir" dedi.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.