Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Kültür bakanlığı Muhammet Ayaz Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği

Şalpazarı “Her Yönüyle Trabzon” Etkinliklerine Hazır
Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, 20-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Ankara, Atatürk Kültür Merkezinde sekizincisi yapılacak olan ”Her Yönüyle Trabzon” Etkinlikleri için Ankara^ya gidecek olan stand ekibi ve tanıtım koordine ekibiyle bir toplantı yaptı.

Kaymakam Yıldızhan toplantıda, Ankar'ya gidecek olan ekibe, tanıtımımız için elimizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiyor dedi ve tavsiyelerde bulundu.

Stand Ekibinde bulunan Kaymakamlık Personelleri ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Personelleri hazırladığı, görseller, fotoğraflar, yöresel el işleme ve dokuma sanatları, tanıtım CD’leri ve meşhur Ağasar Balı ile hazır olduklarını, Kaymakam Zihni Yıldızhan’a arz ettiler.

Kaymakam Yıldızhan;  Bu yıl, 20-23 Şubat 2014 tarihinde sekizincisi yapılacak olan ”Her Yönüyle Trabzon” Ankara Etkinlikleri’ne, tüm ürünlerimiz ve ekibimizle hazırız. Tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz”,dedi. Katılımcılara şimdiden teşekkür eden, Kaymakam Yıldızhan, stand ekibi ve koordine ekibine başarılar diledi.




Kaymakam Zihni Yıldızhan; Bu yıl 8. düzenlenecek olan “Her Yönüyle Trabzon” Ankara Günleri öncelikle tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim.Ağasar kültürünün tanıtımı,Güzel yaylalarımızın insanlara anlatılması ve halen yaşatılan geleneksel Ağasar kültürünün insanlara tanıtılması açısından bu günler bizim için önemli bir fırsattır. Geleneksel kıyafetlerimizin ve eşyalarımızın, Ağasar Balı’nın ve Şalpazarı’nın güzel insanlarının bir araya geleceği bu güzel günlerde birlik ve beraberliğimiz tekrar perçinlenecektir. Ayrıca bu yıl standımızda görsel fotoğraflar, yöresel el işleme ve dokuma sanatları, tanıtım CD’leri, Meşhur Ağasar Balı ve Stand Ekibimiz ile birlikte hazırlanmış bulunmaktayız. Bu güzel duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızı Trabzon Günlerine bekliyoruz” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.