Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Sisdağı Bahri Beldüz istifa oto boya

Şalpazarı Belediyesi'nden Festival Toplantısı
7-8 Eylül 2013 Tarihlerinde yapılacak olan Şalpazarı-Ağasar Kültür Festivali için bugün Şalpazarı Belediyesinin Meclis üyeleri bir istişare toplantısı yaptı.

Bu gün Saat 15:oo'da Şalpazarı Belediye binasında, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz Başkanlığında ve Meclis Üyeleri, Ali Sağlam, Hasan Çömez, Muzaffer Şekerci, Fikret Demir, Muhammet Sağlam, Mehmet Aksoy ile Şalpazarı Belediyesi Yazı işler Müdürü Mustafa Yanık, Mali Hizmetler Müdürü Nihat Çakır ile Sayvançatak Dernek Başkanı ve Şalfed Başkan Yardımcısı Erol Yanık'ın katıldığı toplantıda, 7-8 Eylül 2013 Tarihlerinde yapılacak olan Şalpazarı-Ağasar Kültür Festivali ile ilgili yapılacak ve yapılması gerekenler hakkında fikir ve görüş alışverişi yapıldı.

7-8 Eylül 2013 Tarihlerinde yapılması planlanan Şalpazarı-Ağasar Kültür Festivali'nin 7 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayıp gece devam edeceği ve 8 Eyül Pazar günkü Program ise sabah 11:00'da başlayıp yine akşam geç saatlere kadar devam edilmesine karar verildi.

Festival ile ilgili organizasyonun Erol Yanık ile Belediye Yazı İşleri Müdürü Mustafa Yanık'ın yapmasına karar verildi.

Ayrıca daha önce Festivalde sahne alması için mutabık olunan Zeynep Başkan ile yapılan son görüşmede fiatında artış yaptığı için şimdilik askıya alındığı ve önceki anlaşmaya uyduğu takdirde tekrar sahne alabileceği kararı alındı.

Yapılan toplantıda, Festivalde; Sebahattin Yanık, Şenol Çakır, Muhammet Sarı, Hüseyin Aydın (Çayan), Cesi, Hasan Pekin, Murat Kumaş, Serdar Kumaş, Ağasarlı Gülveren, Aytekin Gülay'ın sahne alacağı belirtildi.

Festival Şalpazarı Belediye Çay Bahçesi'nde yapılacak ve anlaşma sağlancak olan bir Tv Kanalından canlı olarak yayınlancak.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet SAĞLAM 11 yıl önce

Kardeşim şenlikle ilgili işin içindesin bir toplantı yapıldı sizde orda idiniz tek başına iptal karı verildi Başkan tarafından sesiniz çıkmadı suçlu bebediye meclis üyeleri oldu hani ağasarın sesi idiniz nerde kaldınız slm