Öne Çıkanlar Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği

Şalpazarı Belediyesi Borç Ödemelerine Devam Ediyor.

Şalpazarı Belediyesi’nde çalışan ve 6111 sayılı kanuna istinaden Belediye’den İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Hastanesi Başhekimliği bünyesine nakledilen 18 işçinin geçmiş dönemlere ait 22 şer Adet ( 2006-2007-2008-2009-2010 ve 2011 yılından kalan) ikramiye alacaklarının tamamının ödemesi yapıldı.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, şu an itibariyle Şalpazarı Belediyesi’nin çalışan ve bu zamana dek çalıştırmış olduğu kadrolu personellerine ödenecek borcu kalmamış oldu.

Belediye Başkanı Fehmi Cengiz öncelikle işçilerinin alnının teri kurumadan hakkını almasından yana olduğunu ve Belediye’nin ilçe ve bölge esnafına olan borçlarını da imkânlar ölçüsünde ödemeye çalıştıklarını vurgulayarak “belediyemizin borç yükünden kurtarmanın yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. 


 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.