Öne Çıkanlar Yattara Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun Ali Kandemir

Şalpazarı A.İ.Ö.O.2-A Sınıf Etkinliği Yapıldı



2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl tatili yaklaşa dursun, ilçemizde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu 2-A sınıf öğretmeni Selma Eren tarafından bir sınıf etkinliği düzenlendi. Çocukların yarıyıl tatili öncesi üzerlerindeki okul stresini atmak, aynı zamanda anne ve babalarına öğretmeni tarafından gösterimi sunulan oyunları izletme fırsatı ve daha da önemlisi onların güvenini kazanmayı okul içinde görmek açısında faydalı bir etkinlik oldu. 

2-A sınıfı tarafından düzenlenen etkinlik 11.01.2012 saat 11.oo’da açılış ve saygı duruşuyla başladı. Öğrencilerle koro, şiirler bölümü, dans gösterisi, yemek ve kapanış olarak gerçekleşti. Okula gelen öğrenci velileri evde hazırladıkları gıda maddelerini düzenlenen etkinliğin ardından sınıfta hep beraber çocuklarla beraber kaynaşma sağlayarak yediler. Böylece minik öğrencilerimiz ilk yarıyıl dönemi stresini de atmış oldu.












Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULKADİR UZUN 12 yıl önce

Selma Hocamın başarılarına geçmişte Geyikli İlköğretim Okulunda alışmıştık.Kendisini tebrik ediyorum.Başarısının artarak devam etmesini diliyor kendisine saygılarımı sunuyorum.